Audi TT Roadster bagagerek ( Alle modellen 98- Vandaag )

£229.95
In stock
Only 0 left
Audi TT Roadster bagagerek: Revo-Rack


Revo-Rack is een revolutionaire Audi TT Roadster bagagedrager die het risico op beschadiging van de autolak, veroorzaakt door stalen klemmen of riemen aan de rand van de kofferbak vrijwel elimineert. Dankzij het universele design past het op elke achterklep of elk kofferdeksel waarop het rek qua afmetingen past, ongeacht hun grootte of vorm.

Bij het Revo-Rack TT Roadster bagagerek zijn er geen metalen delen die de auto raken, alleen zachte rubberen vacuümcups. Deze maken gebruik van de atmosferische druk om het rek aan de kofferbak van uw auto te bevestigen.Waarom een Revo-Rack Audi TT Roadster bagagerek?

Geen klemmen
Geen bouten
Geen boorgaten
Geen beschadiging van de lak
Kan in combinatie met een spoiler worden gebruikt
Perfect voor de sportauto’s van tegenwoordig die te kleine ruimtes tussen de panelen hebben voor een traditionele klem
Past op elk kofferdeksel waarop het rek met een voetafdruk van102 x 58 cm (58" x 29") past
Het draagvermogen van het Revo-Rack is gespecificeerd als 20 kgHet rekframe:

Dit MX5 bagagerek is gemaakt van 25-mm dikke 6063-T5 buizen. Dit is een aluminium-magnesium legering (die nooit roest). Het rekframe weegt daarom slechts 1,672 kg – perfect voor de aluminium en composiet kofferdeksels van tegenwoordig. De dwarsstangen zijn machine-gelast voor consistente kwaliteit en het rek heeft een zwarte poedercoating. De afmetingen zijn 900 x 420 mm (36" x 17").Bevestiging van het rek:

Het rek wordt aan het kofferdeksel van uw auto bevestigd met drie vacuümcups van 115 mm met een door de fabrikant gespecificeerde houdkracht van 18 kg elk.

Vacuümcups maken gebruik van de kracht van de atmosferische druk om zich aan een oppervlak vast te grijpen. Wanneer er een vacuüm is tussen de cup en het oppervlak waaraan deze is bevestigd, houdt het gewicht van de aardatmosfeer de cup op zijn plaats met ongelooflijke kracht. Anders dan bij zuignappen waarbij een vacuüm wordt getrokken naarmate de nappen van het oppervlak worden weggetrokken, wordt bij de vacuümcups van het Revo-Rack een handpomp gebruikt om de lucht efficiënt te onttrekken tussen de rubberen cup en het oppervlak waarop deze is bevestigd. Dit zorgt voor een veel betrouwbaardere klemkracht.

De pomp van de Revo-Rack vacuümcups is voorzien van een zuiger met een rode lijn, die bedoeld is als vacuümindicator. Door enkele slagen van de zuiger wordt een vacuüm gezogen waardoor de cup op het kofferdeksel wordt vastgezogen. Wanneer de cup volledig is vastgezogen, stopt de zuiger en is de rode lijn onzichtbaar in de pomp. Als de rode lijn zichtbaar is, duidt dit erop dat er lucht in de rubberen cup is teruggelekt, waardoor het vacuüm onvoldoende is om de cup te gebruiken. Als de rode lijn echter zichtbaar wordt terwijl de cup in gebruik is, zorgt een terugslagventiel dat de cup opnieuw kan worden vacuüm gepompt zonder het overige vacuüm te verliezen.

Door het optillen van de ontgrendelingslip aan de rand van de cup kan de vacuümruimte weer met lucht worden gevuld, waardoor de vacuümcup volledig loskomt. Het rek bevindt zich op 7,5 cm boven de achterklep/het kofferdeksel.
Write Your Own Review
You're reviewing:Audi TT Roadster bagagerek ( Alle modellen 98- Vandaag )
Your Rating
Trustpilot