Shop By Brands
Nieuwe producten
 
home-image
home-image
home-image
Testimonials
 • Hallo

  We hebben zojuist onze tweede lange road trip voltooid met het Revo-rack op de MX5. Deze keer deden we 3800km meestal op snelweg snelheden, maar ook veel bochtige wegen.

  Het rek hield snel vast in alle windstoten en veel zijwaartse krachten. Top-up of top-down was er nooit een zorg met het rek en de bagage.

  We kunnen niet gelukkiger zijn met onze aankoop.

  testimonial-image

  Murray en Lindy

  Melbourne Australië

 • Hallo Lisa en Tony

  We houden van ons bagagerek!

  We hebben net onze 11.200 km lange reis door Canada voltooid via de TransCanada, van oost naar west en vervolgens via de VS. We hadden een tas op de bagagedrager die 60 lbs woog met onze uitrusting en kleding en zo. Nooit een probleem dat nooit 1 mm verschoof en ons toeliet om al onze spullen mee te nemen op deze geweldige reis.

  Heel erg bedankt. Je rack was de afgunst van vele andere sportwagenreizigers die we onderweg ontmoetten. Bijgevoegd een paar foto's van onze reis voel je vrij om ze te gebruiken.

  testimonial-image

  Fred & Shelia

  Ottawa, Canada

 • Hallo

  Ik wilde je gewoon e-mailen om te zeggen wat een fantastisch product de schoenentas is! We hebben net meer dan 1000 mijlen gereisd in mijn Mazda Mx5 met deze aan de boot bevestigd en het was geweldig. Zo ruim en zo ingepast dat het niet bewoog of problemen veroorzaakte tijdens het reizen. Je hebt de manier waarop we reizen voorgoed veranderd, het is geweldig! Heel erg bedankt

  testimonial-image

  Emily

  Basingstoke UK

 • Groeten Liza,

  Eindelijk heb ik mijn religieuze moeilijkheid overwonnen (ben een vroom "LUI"), en wens je deze korte e-mail te sturen ... we slenterden een maand rond in een bezoek aan de vele landelijke gebieden van Zuid-Australië, Victoria en een beetje van New South Wales om vorige week terug naar huis te gaan met nu 10.000 km op dezelfde speedo, allemaal met de koffer op RF.

  We stopten bijna elke nacht en konden gewoon op 6 gespen klikken en BB in de motelkamer nemen. 'S Morgens hadden we een veeleisend regime en waren we binnen een paar minuten onderweg, compleet gedaan .... en geen gekrijs / klacht van de schoenentas

  Kortom een geweldige vakantie, beter gemaakt door onze samenwerking met uw product. Fantastisch !!!!

  testimonial-image

  Glynn

  Australië

 • Enorme shoutout naar de mensen aan de overkant van de vijver bij Revo-Rack. Ze betaalden me niet of niets om hen te steunen, maar het Revo-rack is eerlijk gezegd de best mogelijke oplossing voor het toevoegen van opslagcapaciteit aan 's werelds favoriete roadster. Het liet geen sporen achter en ik ben er zeker van dat het ook goed zou werken op andere voertuigen. Rond de $ 300 leek het rack in eerste instantie duur, maar het werkte perfect op mijn Miata en hield zelfs al dat kampeerspullen op een bepaald moment stabiel in drievoudige snelheden. Plus het is iets dat ik in de toekomst zal blijven gebruiken.

  testimonial-image

  Matthew

  USA

 • Hallo Liza

  Ik heb deze zomer een schoenentas gekocht voor de vakantieritten met mijn Mazda MX5. Ik ben echt een grote fan van je product geworden. Zeer eenvoudig te installeren en wanneer niet in gebruik gemakkelijk op te bergen in de auto. Je moet er gewoon voor zorgen dat de schoen schoon is voordat je de mat opzet en een beetje overweegt hoe je de tas inpakt (geen voorwerpen in de bodem van de zak die in de koffer kunnen worden gedrukt)

  In mijn geval heb ik kampeerspullen voor twee personen in de koffer gestopt. Ik heb geprobeerd het dak te bedienen met de zak maar omdat het zo snel te installeren was, deed ik het gewoon toen ik het dak wilde sluiten. Ook nauwelijks windgeruis bij montage wanneer de riemen goed zijn vastgemaakt. We hadden onderweg wat regen, maar alles bleef droog binnen. Ik raad ten zeerste de bag-bag aan voor gebruik met een MX5.

  Vriendelijke groeten

  testimonial-image

  DJ

  België