Mazda MX5 RF Bagagerek - Revo-Rack: Gepolijst & Geanodiseerd (Geen achterspoiler)

€ 439,95
Op voorraad
Revo-Rack is een revolutionaire Mazda MX-5 RF bagagedrager die het risico op beschadiging van de autolak, veroorzaakt door stalen klemmen of riemen aan de rand van de kofferbak vrijwel elimineert.

Wij vervaardigen het rek in zwarte of gepolijste geanodiseerde (PA) afwerkingen. Beide rekken gebruiken dezelfde buizen van aluminium en magnesiumlegering.

Bij het Revo-Rack MX5 RF bagagerek zijn er geen metalen delen die de auto raken, alleen zachte rubberen vacuümcups. Deze maken gebruik van de atmosferische druk om het rek aan de kofferbak van uw auto te bevestigen.

Revo-Rack is onafhankelijk getest door TUV Italy, onderdeel van het wereldwijde TUV-test- en certificeringsbedrijf. Het rek onderging snelheids-, rem- en krachttests, volgens ISO 11154: 2006, de internationale norm voor dakdragers voor wegvoertuigen en de Europese richtlijn voor algemene veiligheid 2002/95 / EG.

Revo-Rack heeft al deze tests doorstaan: het is het enige bagagerek dat wereldwijd te koop is dat deze certificering heeft behaald.

Waarom een Revo-Rack Mazda MX5 RF bagagerek?

Geen klemmen
Geen bouten
Geen boorgaten
Geen beschadiging van de lak
Perfect voor de sportauto’s van tegenwoordig die te kleine ruimtes tussen de panelen hebben voor een traditionele klem
Het draagvermogen van het Revo-Rack is gespecificeerd als 20 kg
Lichtgewicht aluminium frame - roest nooit.
Geleverd met twee bagageriemen en een katoenen opbergtas
Getest volgens ISO: 11154


Het rekframe:

Dit Mazda MX-5 RF bagagerek is gemaakt van 25-mm dikke 6063-T5 buizen. Dit is een aluminium-magnesium legering (die nooit roest). Het rekframe weegt daarom slechts 1,672 kg – perfect voor de aluminium en composiet kofferdeksels van tegenwoordig. De afmetingen zijn 900 x 420 mm (36" x 17").

Bevestiging van het rek:

Het rek wordt aan het kofferdeksel van uw auto bevestigd met drie vacuümcups van 120 mm met een door de fabrikant gespecificeerde houdkracht van 18 kg elk.

Vacuümcups maken gebruik van de kracht van de atmosferische druk om zich aan een oppervlak vast te grijpen. Wanneer er een vacuüm is tussen de cup en het oppervlak waaraan deze is bevestigd, houdt het gewicht van de aardatmosfeer de cup op zijn plaats met ongelooflijke kracht. Anders dan bij zuignappen waarbij een vacuüm wordt getrokken naarmate de nappen van het oppervlak worden weggetrokken, wordt bij de vacuümcups van het Revo-Rack een handpomp gebruikt om de lucht efficiënt te onttrekken tussen de rubberen cup en het oppervlak waarop deze is bevestigd. Dit zorgt voor een veel betrouwbaardere klemkracht.

Product Video

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mazda MX5 RF Bagagerek - Revo-Rack: Gepolijst & Geanodiseerd (Geen achterspoiler)
Uw waardering