Ford Mustang Convertible 5e generatie 04-15 bagagerek : Revo-Rack PA

€ 349,95
Op voorraad
Revo-Rack is een compleet nieuw type Ford Mustang Cabrio-bagagerek dat het risico op lakschade elimineert, veroorzaakt door stalen klemmen of riemen aan de kwetsbare randen van de kofferklep, boren niet nodig is en aan de achterkant van uw Mustang wordt bevestigd met behulp van vacuümzuigvlaktechnologie .

Wij vervaardigen het rek in zwarte of gepolijste geanodiseerde afwerkingen. Beide rekken gebruiken dezelfde buizen van aluminium en magnesiumlegering.

Met de Revo-Rack raakt uw Mustang geen metaal aan, alleen zachte rubberen vacuümzuigvlakken die de druk van de atmosfeer gebruiken om het rek aan de auto te bevestigen. Omdat het kofferdeksel bij de Ford Mustang van de 5e generatie zo ondiep is, heeft dit model Revo-Rack een extra gat geboord in de eerste dwarsrail zodat het rek past.

Revo-Rack is onafhankelijk getest door TUV Italy, onderdeel van het wereldwijde TUV-test- en certificeringsbedrijf. Het rek onderging snelheids-, rem- en krachttests, volgens ISO 11154: 2006, de internationale norm voor dakdragers voor wegvoertuigen en de Europese richtlijn voor algemene veiligheid 2002/95 / EG. Revo-Rack heeft al deze tests doorstaan: het is het enige bagagerek dat wereldwijd te koop is dat deze certificering heeft behaald, waardoor het officieel veilig is om te gebruiken.

Waarom een ​​Revo-Rack bagagerek?

Geen klemmen
Geen bouten
Geen boren
Geen bandjes
Geen lakschade
Zonder gereedschap in 2 minuten gemonteerd
Kan 20 kg dragen
Lichtgewicht aluminium frame - roest nooit.
Geleverd met twee bagageriemen en een katoenen opbergtas
Getest volgens ISO: 11154


Het Revo-Rack Kader :

Het Revo-Rack is gemaakt van 25 mm / 1 "6063-T5 buizen, dit is een aluminium en magnesium legering (het zal nooit roesten). Hierdoor weegt het frame van het rack slechts 1,672 kg / 3,6 lb Het rack meet 900x420 mm / 36" x17 "

De steunen:
Het rek wordt vastgezet met behulp van drie vacuümzuigvlakken van 120 mm / 5 ", die door de fabrikant elk een lading van 18 kg / 40 lb kunnen dragen.

Product Video

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ford Mustang Convertible 5e generatie 04-15 bagagerek : Revo-Rack PA
Uw waardering